Се породила на сред улица и дома отишла со бебе во рацете

Една трудница во Кина се породила на улица додека одела на шопинг, а веднаш по пораѓањето отишла со своето бебе дома.

img

Имено, на снимката се гледа како трудницата по излегувањето од продавницата се фаќа за стомак, а кратко потоа и се пораѓа, додека минувачите се обидуваат да и помогнат. 

Жената успеала да го заврши пораѓањето пред доаѓањето на итната помош, а потоа со кеса во едната и бебе во другата рака заминала дома.

 

Тагови:

Кина мајка бебе

Facebook impact:

Објавено среда, 13 септември 2017 10:21:00
Напишано од емилија