Шише вода замрзна само за неколку секунди

Екстремно ниските температури кои вчеравечер се спуштија во Кичево стигнаа до неверојатни -20 степени. Кичевчани решија да се забавуваат на студот, па направија интересно видео.

 

img

Видеото е направено во еден супермаркет во Кичево, а шишето со вода замрзнува за само неколку секунди. Овој интересен настан е снимен вчера, а ова утро ги изненади граѓаните.

 

Тагови:

Шише Вода Мраз

Facebook impact:

Објавено вторник, 10 јануари 2017 10:51:00
Напишано од elenaM