Спасил октопод кој се заплеткал, а за возврат добил нешто неочекувано

Океано е полн со секакви суштества, но ништо не ја отсликува таа мистерија како искуството на еден маж кој имал средба со заплеткан октопод. 

img

Наместо да ја остави да се угуши во песок, тој ја земал, ја одвел до океанот и ја вратил во вода. Но, она што се случило подоцна го преплавило интернетот.

По сето тоа, октоподот направил нешто неочекувано.

Ги раширило своите пипци и дошло до чизмите на човекот. Ги ставило пипките на неговите нозе, како да вели „благодарам што ми го спаси животот“.

Погледнете го ова неверојатно видео:

Тагови:

октопод вода

Facebook impact:

Објавено четврток, 10 август 2017 03:08:00
Напишано од Виолета