Стравично- огромна змија сакала да го скрши стаклото и да го изеде возачот

Многумина би помислиле дека можноста да ве касне змија додека седите зад затворена кабина од трактор е исклучително мала, меѓутоа еден земјоделец не би се сложил со тоа.

img

Змијата која го нападнала била толку упорна што ни кога го удрила стаклото од кабината не се откажала, туку продолжила да се обидува да влезе во кабината и да дојде до возачот. Сепак, по неколку безуспешни обиди да го пробие стаклото, змијата се откажала.

Веруваме дека возачот на тракторот бил среќен поради тоа што кога купувал трактор одлучил за таков што има кабина.

Facebook impact:

Објавено недела, 14 мај 2017 05:35:00
Напишано од sasho