Тоа што овој пилот го направи за Денот на вљубените е романтично

Пилот на компанијата „Вирџин атлантик“ изведе посебен лет над Атлантскиот Океан.

img

Во духот на Денот на вљубените пилотот на „ербас А330“ нацрта срце на небото.

Иако неговиот потег е романтичен, сепак е ризично вака да си “игра“ межу облаците.

 

Тагови:

Facebook impact:

Објавено среда, 14 февруари 2018 06:36:00
Напишано од емилија


Последни вести