ВИДЕО: „Луда“ крава нападна полицаец

Полицаецот Габриел Естрела добил многу „интересна“ задача. Тој морал да врати една избегана крава.

img

Но, кога конечно успеал да ја смести кравата од другата страна на оградата, таа наеднаш збудалела и јурнала кон него.

На полицаецот единствено му преостанaло да бега и целата ситуација во тој момент не му била ни малку смешна.

Целото ова случување е снимено со камера и објавената снимка стана вистински интернет хит.

Се вчитува прикажувачот на видео...

Facebook impact:

Објавено понеделник, 17 април 2017 06:05:00
Напишано од sasho


Последни вести