Авион со 166 македонски државјани од Минхен вечерва слетува во Скопје

Loading...

Вечерва во Скопје ќе слета авион со 166 патници, македонски државјани, кои се враќаат од германскиот град Меминген.

Авионот полетал по 19 часот а по 21 часот се очекува негово слетување на аеродромот во главниот град во државата.

loading...