Австралиските муслимани им се придружуваат на христијаните во јавна молитва за дожд

Loading...

Поглед што ги топли срцата на сите кои се најдоа во оваа несреќа. Австралиските муслимани им се придружуваат на христијаните во јавна молитва за дожд во Австралија. За да престане катастрофата со пожарите и долгата суша.
Се чини дека можело. Конечно да се надминат разликите меѓу религиите за заедничко добро.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...