Автопатот Скопје-Тетово неисчистен од снегот

Loading...

Автопатот Скопје-Тетово втор ден не е исчистен од снегот и предизвикува вистинска опасност за возење.
Слична ситуација и во градот Тетово каде движењето на возилата се одвива многу тешко.

Граѓаните роволтирани од власта на социјалните мрежи постојано објавуваат фотографии и видеа од (НЕ) справувањето на власта со снегот кој се уште не прекинато паѓа низ целата земја.

loading...