Адам Лабунски запеа и на грчки во таверна во Тасос

Loading...

Адам Лабунски, пејачот кој го познавате од натпреварувањата во Гранд Ѕвезди, сега е на одмор во Грција. Тој во една таверна во Тасос, запеа грчка песна. Погледнете:

loading...