Адел дневно заработува 65.000 долари

Loading...

Таа една година беше на првото место на британската листа на најпродавани албуми. Нејзиниот албум “21” е продаден во повеќе од 25 милиони примероци.
За песната “Skyfall” од истоимениот филм освои “Златен глобус”.
Адел со својот татко не е во најдобри односи но на својата мајка и поклони куќа во знак на благодарност  за се што таа направила за неа.
Погледнете го видеото за песната која беше наградена со “Златен глобус”.Таа една година беше на првото место на британската листа на најпродавани албуми. Нејзиниот албум “21” е п

loading...