Ако домот ви мириса на цигари еве трик како да го решите

Loading...

Ако домот ви мириса на цигари, освен што секако мора да проветрите, земете сад и наполнете го со вода.
Во него ставете главица кромид. Оставете го преку ноќ садот и ќе ги впие сите лоши мириси.
Нема да ви мириса ниту облеката.

loading...