Ако не апсиш, ќе те апсат!

Loading...

Твитер заедницата како најслободен медиум во Македонија има стално најпрецизен статус за случувањата во Македонија. Погледнете како прецизно е објаснето. Целиот круг од македонското осамостојување во независна држава до денес. Има само некои притвори и забава за народ а невидовме дека било кој политичар фатен на дело одлежа затворска казна. Дури и случајот за тенковите на Владо Бучковски доби ослободителна пресуда и нормално он е слободен.
И додека целата македонска јавност се замара како избегал Груевски, ни ја распродадоа државата, ни го менуваат името, Уставот и не бришат како народ. Зашто? Затоа што дозволивме!

loading...