Ако сакате да усреќите некого, прво вие мора да бидете среќни!

Ова е нешто што мора да го запомните – доколку сакате некого да усреќите, прво вие мора да бидете среќни, бидејќи никако не можете да пренесете позитивна енергија кон друга … Продолжи со читање Ако сакате да усреќите некого, прво вие мора да бидете среќни!