Ако ја имате оваа крвна група ќе живеете најдолго и ќе бидете отпорни на корона

Loading...

Долгогодишни студии дошле со заклучок дека најасилна е О крвната група. Луѓето со оваа крвна група имаат најмал ризик да заболат од кардиоваскуларни болести, како и од мозочен и срцев удар. Овие луѓе живеат и најдолго. О крвната група не предизвикува згрутчување на крвта и не се појавуваат тромбови.
Нулата крвната група исто така штити од холестерол и дијабетес, кои пак исто така се поврзани со деменција и Алцхајмер.
Па вие кои и ја имате оваа група сте вистински среќници.

loading...
Loading...