Актерот Стив Мартин на 67 години првпат стана татко

Loading...

Американскиот актер, комичар, филмски продуцент и писател Стив Мартин по првпат стана татко, и тоа на 67-годишна возраст.Стив Мартин и неговата сопруга 41-годишната Ен Стрингфилд станале родители во декември минатата година, но оваа радосна вест успешно ја криеле речиси два месеца.Двојката потврди дека станале родители, меѓутоа сé уште не го откриваат полот и точниот датум на раѓањето на нивното дете.Стив Мартин и Ен Спрингфилд се во брак од јули 2007 година, а претходно Мартин од 1986 до 1994 годна беше во брак со британската актерка Викторија Тенант.Покрај тоа што е познат како актер и комичар, филмски продуцент и писател, Стив Мартине е и музичар и композитор.
МакфаксАмериканскиот актер, комичар, филмски продуцент и писател Стив Мартин по првпат стана татко, и тоа на 67-годишна

loading...