Албанската полиција заплени 400 килограми дрога

Loading...

Албанската полиција во неделата во 2 часот по полноќ откри и заплени 400 килограми дрога од типот марихуана во еден моторен чамец долг седум метри.Дрогата е откриена на албанското крајбрежје, во местото Перивол, во близина на Валона, во јужниот дел на земјата, а во акцијата е уапсено едно лице.Полицијата информираше дека дрогата била подготвена за транспорт во Италија.Медиумите наведуваат дека марихуаната била произведена во Албанија.
МакфаксАлбанската полиција во неделата во 2 часот по полноќ откри и заплени 400 килограми дрога од типот марихуана во еден мо

loading...
Loading...