Александар Герасимовски злоупотребен во лажна вест која е намерно пласирана

Loading...

Срамота е што се се објавува на некои пАртали, кои за да се додворат на партиско лидерство, или за ситна благодет, се подготвени да газат по се. Не им е битно што лажат и може да доведат во заблуда, не истражуваат, не проверуваат и најчесто СВЕСНО ОБЈАВУВААТ НЕВИСТИНИ…
Е па момчето се јави. И мислиме дека треба да го прочитате неговиот статус. Во најмала рака треба јавно да му се извините ФЕЈКЊУЗЕРИ. Тој вашиот „командант“ да е малку свесен самиот ќе се стопира… Но,…

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...