Александар Пандов: Ова е натпревар кој повеќе ќе цицне

Loading...

Политичкиот аналитичар Александар Пандов не додржа и повторно се огласи на својот Фејсбук профил. Еве што напиша овојпат:
“На волку крадење и апашлук стварно не знам како уште воопшто функционира државава. Краделе сите предходни, али како хунтава никој и никогаш. Како за последно да е се натпреваруваат, кој повеќе ќе цицне. Овој пат 19.000.000 € здрвиле ДУИ од пензионерите, а ќе ги враќаме сите, во духот ,,едно општество за сите. Има ли крај на овој национален и финансиски грабеж?

loading...