Александра Заева, ќерката на премиерот со оригинална маска за Струмичкиот карневал

Александра Заева, ќерката на премерот Зоран Заев и нејзиното момче беа учесници на Струмичкиот карневал, маскирани со оригинална маска.
Тие нивната маска ја споделија на социјалните мрежи Инстаграм и Фејсбук.

Loading...