Александра Пријовиќ и Филип на патување пред свадба

Loading...

Пејачката Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ за две недели еден на друг ќе си го изговорат судбоносното „да“, а бидејќи одлучиле малку да се релаксираа пред свадбата, отпатуваа во Италија.
На предбрачното патување ги поведоа и мајките, Зорица и Борка, кои судејќи по фотографиите, одлично се сложуваат.
Идните сваќи не само што им се поддржа на своите наследници во изборот на венчаница и костум за идното славење, туку и станаа најдобри пријателка


„Група мала, но одбрана. Кога нашите деца на мајките ќе им приредат незаборавни мигови и тоа уште во таков град, прекрасно“, откри мајката на Филип како се чувствува.

loading...