Амди Бајрам со лајкови на Фејсбук ќе бара поддршка за претседател

Loading...

Пратеникот и претседател на Сојуз на Ромите, Амди Бајрам, веќе објави дека ќе се кандидира за претседател и рече дека ќе бара поддршка со лајкови на Фејсбук.
– Прво ќе отвориме фејсбук страна, со лајкови ќе работиме. Ќе идеме четири дена со лајкови и кога ќе дојеме до цифра што треба, ќе се заблагодарам на граѓаните и ќе почнам со потписи, изјави Амди Бајрам за ТВ “Алсат М“.

 

 

 

loading...