Американците не купуваат тоалет хартија, почнаа да купуваат ОРУЖЈЕ (ФОТО)

Loading...

Американците не купуваат тоалет хартија, почнаа да купуваат ОРУЖЈЕ (ФОТО)

Како што ќе можете да видите од фотографиите подолу америте почнаа да се самонаоружуваат. Огромни редици има пред продавниците за оружје. Познато е дека во САД оружје се купува релативно лесно…

Погоре е продавница во Лос Ангелес

Испразнети се и полиците за муниција

 

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...