Анабела и Луна очи во очи со Кија: Kоцкар го коментираше нивниот настап на „Задруговизија“ – еве што им порача

Loading...

Кија Коцкар беше дел од жирото на синоќешното издание на „Задруговизија“ и сите го чекаа нејзиниот коментар на настапот на Луна и Анабела.
Имено, Луна и Анабела ја изведоа песната „Италијана“.
„Добровечер Анабела. Можам да кажам дека бевте подобри од Марко и Филип. Бевте супер. Што друго да кажам? Сите од мене очекуваат некој спекталк“ изјави Кија и додава:
„Не можам да кажам што кажав зад камери. Се шегувам. Певте летен хит. Чувајте и сакајте се во нормални колични – како мајка и ќерка“ порача Коцкар.

loading...