Анабела пред Марко и Луна: Бремена сум!

Loading...

Марко Миљковиќ реши со помош на Ермина Пашовиќ да подготви изненадување за Луна Џогани по повод нивната врска, а освен преубавата декорација, Ермина подготви и пита која Луна ја обожава.
Меѓутоа, по изненадувањето и нејзината мајка Анабела Атијас реши да го проба специјалитетот на Ермина. Откако и се допадна, таа се прејаде и се пожали.
„Леле, бремена сум, седми месеци!“, кажа Анабела.
„Луна, питата“, кажа Анабела и така на ќерка си и покажа дека станува збор за прејадување.
Погледнете во продолжение како изгледаше ситуацијата.

Марко Миљковиќ реши со помош на Ермина Пашовиќ да подготви изненадување за Луна Џогани по повод нивната врска, а освен преубавата декорација, Ермина подготви и пита која Луна ја обожава.
Меѓутоа, по изненадувањето и нејзината мајка Анабела Атијас реши да го проба специјалитетот на Ермина. Откако и се допадна, таа се прејаде и се пожали.

loading...