Анабела проговори за мајката на Марко, тој порача: „Мојата мајка никогаш не би се однесувала кон Луна така“

Loading...

Едно од поинтересните прашања во емисијата „Прашања на гледачи“, беше упатено за Анабела Атијас.
-Анабела, секогаш потенцираш дека не го сакаш Миљковиќ заради постапките спрема Луна. Дали и мајката на Марко треба исто така да прави спрема Луна, со оглед на тоа дека и нејзините постапки не биле добри, гласало прашањето.
-Се согласувам. Јас реков дека веќе нема да се мешам. Таа се огласи минатата година. Јас тоа го гледам веќе некое време. Секоја мајка има право да каже што чуствува. Минатата година и мајката и сестрата на Марко ми се правдаа дека не се огласувале, а тогаш Пинк.рс пушти аудио после два дена. Се испостави дека е точно, одговорила Анабела.
-Мојата мајка имала потреба да се огласи и да ме заштити. Јас пред да влезам во „Задруга 3“ и реков да не се меша. Не е она доволно искусна кога се некои работи во прашање. Може да се направи нешто беспотребно за сите нас. Избегнуваше да се огласува, па нешто кажала, и од тоа кажаното се направи фама.. Не сум доволно упатен за тоа што било. Се мери секој збор, едноставно, ја сум тука сам, нема потреба некој од моите да се меша. Мојата мајка не треба а и не би се однесувала така спрема мојата девојка, никогаш не би и паднало тоа на памет, истакнал Милјаковиќ.
– А ни на Луна не би и паднало на памет да ја повреди мајката на Марко на таков начин, туку отиде таму, седела и разговарала, додала Анабела.

loading...