Анастасија Ражнатовиќ направи промена по два месеци во карантин

Loading...

Анастасија Ражнатовиќ како и сите нејзини колеги, ги почитуваат мерките за заштита од коронавирусот.
Таа времето во изолација го поминува во домот на Дедиње или пак со нејзиното момче.
Бидејќи најголемиот дел од времето го поминуваат во домашна изолациј, познатите веќе подолг период се во опуштени изданија, без високи потпетици и без грам шминка.
Меѓутоа, Ражнатовиќ по два месеци во карантин направи промена, односно се нашминка и на социјалните мрежи сподели фотографија со шминка.
„Кога ќе се нашминкаш по два месеци“ напиша таа во описот на фотографијата.

 

loading...