Анастасија Ражнатовиќ отпатува во рајот на земјата – веднаш сподели фотографии од ова егзотично место!

Loading...

Музичката ѕвезда Анастасија Ражнатовиќ отпатува на Малдивите, од каде објави снимка и го покажа рајот каде ќе ги помине следните неколку дена.
Имено, Анастасија беше снимена веднаш штом пристигна на оваа егоистична дестинација и покажа дека таму сега температурата е околу 30 степени.

loading...