Анастасија Ражнатовиќ ја менува професијата?!

Loading...

Уште еден предизвик од Тик-Ток
Анастасија Ражнатовиќ одлучи покрај пејачката кариера да започне и водителска кариера, во која е одлична.
Пејачката објави на Instagram предизвик од TikTok поставен од странски водител, во кој треба да се прочита текст од телепромптер, попознат како „идиот“ што го користат сите што водат ТВ-емисии, дневник и слично.
Анастасија го прочита за миг, имаше одлична дикција, а интересно е и тоа што текстот што го прочита беше на англиски јазик, па покажа дека нејзиниот акцент е добар. Видеото го сподели на Instagram со коментар:


– Некоја утринска програма, нешто?
Патем, Анастасија зборува одлично англиски јазик, што се должи на нејзиното школување на Кипар.

loading...