Ана Николиќ: „ Не ми е до с*кс, а ме „мува“ тип подобар од Бред Пит, а јас плачам поради рецепционер“

Loading...

Пејачката Ана Николиќ предизвика огромно внимание во јавноста со својот физички изглед.
Трансформацијата од „буцка“ во „манекенка“ не е единственото што се пишува и се зборува со месеци, туку и љубовниот живот на пејачката. Таа откри дека песната„ Не сакам секс “е автобиографска.
“За мене, сексот и љубовта се условно поврзани. Бред Пит може да лежи во кревет покрај мене, но ако јас сакам некое просечно момче … Верувајте ми, плачев за момче кое беше рецепционер! Љубовта нема предуслови „Не ми е гајле за физичкиот изглед, социјалниот статус, моќта … Сè е ирелевантно кога станува збор за вистински емоции“, рече Ана и откри детал што помогна во создавањето на новата песна.
“Се сетив на една ситуација во мојот живот кога навистина не сакав да водам љубов со мојот партнер. И тоа беше поттик сама да го напишам рефренот”.

loading...