Ана Николиќ прв пат откри како Раста и се заканува на сопствената ќерка: „Знам јас со кого го правев тоа дете!“

Loading...

Пејачката Ана Николиќ во емисијата „Ексклузивно“ пред камерите откри како заедно со поранешниот сопруг Раста се поделени околу воспитувањето на ќерката Тара.
-Не можам да кажам дека јас сум единствен авторитет и татко и е. Но таа не само нас туку ги „вози“ сите. Прво дете во семејството ни е, тука се и бабата и дедото и сите останати.

 

View this post on Instagram

 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️….haloooo policija…🚓🚓🚓🚓

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on

Велам има авторитет и од него, но јас сум најголем и единствена личност од која се плаши во смисла да слуша што и зборувам и јасно се знае што може, а што не. Пробуда да добие граници, но тоа кај мене не поминува. Зашто? Затоа што знам што сум родила и со кого го правев тоа дете, вели пејачката.

 

View this post on Instagram

 

𝑴𝒐𝒋 𝒄𝒆𝒍𝒊 𝒔𝒗𝒆𝒕 . . 💕✨ #mydaughter #mylove #mylife

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on


Таа додава дека татко и често и се заканува на Тара дека сега ќе ја врати кај мајка и на фабричко подесување кога ќе почне да лудува.
-Кај него може да скока по кревети, на плафон, да јаде во кревет, кај него живее слободно, кај мене тоа не може, додава Николиќ.

loading...