Ана се бави со елитна проституција, поранешното момче и ја откри тарифата

Loading...

Поранешното момче на Ана Кораќ, учесничка во реалното шоу “Задруга“, Филип Мијатов, открил дека таа се бави со проституција, но исто така и каква е во кревет.
– Ана не е лоша во кревет, но не сака анален секс. Ние бевме само комбинација, рекол Мијатов додавајќи дека се точни приказните дека се бавела со елитна проституција.
– Тарифата и е 500 евра, тоа е почетна цена, но земаше и до 5 000 евра. Меѓутоа не може секој да ја е*е, затоа што не е во каталог. Работи сама, нема макро и затоа никој нема докази против неа. Не знам како се правда кај мајка и од каде и се парите бидејќи нема професија. Има завршено само курс за берење малини. Јас и ја платив операцијата на носот, рекол Филип и додал дека му е смешна кога лаже дека спиела само со 8 мажи. Вели, треба да додаде уште две нули.

loading...