Андреа отсекогаш сакала големи усни а сега вели: „За мене нема граници“

Loading...

„Луѓето треба да имаат слобода сами да прават избори. За мене нема граници“, вели Андреа, која би сакала да има наголеми усни на светот, но, вели и дека голема е конкуренцијата.

loading...