Анкета: Која е најубавата жена во Македонија?

Што мислите како одговорија испитаниците? Имате ли ваши фаворити? Дали е ова прецизна анкета или треба да се направи повторно? Некои се за Каролина Гочева, некои за Тања Бумбар. Некои за Маријана Лото, некои пак за Елена Ристевска. А имаше некои што сметаат и дека Северина е најубавата наша жена. Одвојте три минути и ќе видите што мисли просечниот наш сограѓанин.