АНКЕТА: Што е јатрва, шуринајка и балдска?

Loading...

Навистина знаете ли што е што? Сигурни ли сте дека можете да одговорите позитивно на ова прашање? Ајде да видиме. Следува анкета во видео форма каде што ќе можете да чуете мошне симпатични одговори. Сестра му на зетот или зетот на сестрата на братот? А? хихихихихихих… жена на шурата? Брат на жената на страната или од другата страна? Хихихихихихих… или сестра на шурата?

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...