Антониа Гиговска остро возврати на коментарот од Панчко ДНК: Не се срамете од вашето тело, ваше е!

Loading...

Огромна бура од реакции предизвика Фејсбук статусот на Панчо ДНК, кој ги искритикува жените/девојките за сметка на тоа како изгледаат на плажа во костими за капење.

Пејачот веднаш се најде на мета на јавноста и доби осуда и критики речиси од цела Твитер заедница, од познати личности и здруженија.

Антониа Гиговска му возврати на неговиот коментар и спротивно од него ги подржа сите девојки без разлика на нивнниот физички изглед.

loading...