Апел: Потребнa e крв во ГОБ “8 Септември“, има ниски резерви од повеќето крвни групи

Loading...

“Со цел да се превенира појава на повици за обезбедување на крв, Ве повикуваме да го направите своето дарување во ГОБ секој работен ден од 08:30 до 13:30 часот“, се вели во
повикот.

loading...