Ароматично маслиново масло – Ви треба само едно овошје

Loading...

Ако сакате вкусно и ароматично маслиново масло, ви треба само кора од лимон.
Изрендајте кора од лимон во пола литро маслиново масло и оставете го така затворено 6 часа.
Потоа процедете.
Имате ароматично масло за салати.

loading...