Астрологот со шокантно тврдење за Луна, ќерката на Анабела и Гаги

Loading...

Луна Џогани ќе достигне слава и богатство и ќе биде многу успешна во светот на модата, како Викторија Бекам, тврди астрологот Душан Величковиќ за ќерката на Анабела Атијас и Гаги Џогани.
Според неговите предвидувања, учесничката во реалното шоу „Задруга“ ја очекува благосостојба за три до четири години, кога ќе запознае моќен и влијаетел човек за кого ќе се омажи.
Пред тоа, Луна ќе има уште неколку кратски врски, но и еден пропаднат брак, кој нема да падне толку тешко како раскинувањето на врската со пејачот Слоба Радановиќ со кој се запознаа во првата сезона на „Задруга“ каде тој ја остави сопругата за да биде со неа, но пред завршувањето на шоуто се разделија.


-Луна е многу емотивна личност, што е карактеристично за Рибите во хороскопот. Таа сега од девојче станува жена и тешко го поднесува тоа. Причината е всушност карма. Таа носи лоша енергија од предците, тие не биле добри и сега се паѓа врз неа. Веќе реков дека оваа година за Луна е ужасна и така ќе биде уште некое време. Кон средината на идната година би требало целосно да го избрише Слоба од својот живот и конечно да му се предаде на друг маж. Но, и тој нема да биде вистинскиот. Ќе има таа уште неколку врски и од по неколку месеци, но ја очекува и еден брак или вонбрачна заедница. За него ќе се омажи, а паралелно ќе ја гради и својата кариера како модна дијазнерка, вели астрологот кој додава дека на Џогани и е запишано да биде планетарно популарна.


Величковиќ посочува дека поради својата работа, но и успешниот маж, таа ќе стане славна.
-Запишано и е да биде најсилниот член на семејството Џогани, да биде најпопуларна. Ќе видите, за неа ќе се зборува. Луна е многу скреативна девојка и нема шанси да не успее, вели тој.
Ќе биде поуспешна од Слоба
Величковиќ се осврнал и на болната точка на девојката, пејачот Радановиќ и открива дека ќе биде тој успешен во својата музичка кариера, но ни приближно како Луна.
-Го сретнав еднаш и му кажав дека ќе биде многу успешен и тоа да го искористи паметно. Меѓутоа, нема шанси да биде популарен како Луна, иако се стреми кон тоа. Од друга страна, ни таа, да останеше со него, не би постигнала ништо. Нивниот однос би се сведувал на тоа, Луна да го следи на настапите и да биде љубоморна поради другите девојки, а тој сака да ги менува. Луна за него беше една точка во минатото која повеќе не постои, нејзе и е многу подобро без него, вели астрологот.

loading...