Атомскиот Новак Ѓоковиќ

Loading...

Сервисот на Новак е побрз и од Ауди Р8.
Најдобриот тенисер во светот ќе настапува на Австралија Опен, со рекет изработен со најнова технологија и направен од најцврст материјал.
Производителот на тениски рекети направил нешто невидено досега, рекет од најцврстиот материјал графин. Оценето е дека новиот рекет ќе му донесе на Џоковиќ далеку подобар сервис, а тоа може да се види и во видеото подоле.
Во видеото Новак го испроба сервисот на авто писта во Мелбурн, а дури ни Ауди Р8 не можеше да биде побрз од сервисот на Новак.Сервисот на Новак е побрз и од Ауди Р8.

loading...
Loading...