Афије од Финансии стана мегапопуларна. Си снима видеа за Тикток на работа. Еве за што граѓаните двојат пари

Loading...

Афије од Финансии стана мегапопуларна. Си снима видеа за Тикток на работа. Еве за што граѓаните двојат пари

Афије сега кога стана позната насекаде, и веројатно го оствари замисленото секој да ги види нејзините видеа, се извини на Фејсбук. Видеата ги снимала после работно време…

Еве го нејзиното извинување: Јавно се извинувам доколу ја ставив во несодветна положба институцијата во која работам, а која е меѓу најпрофесионалните институции, истотака сакам да се извинам на јавноста што здоби слика дека јас како службеник во работно време се занимавам со приватни работи.
Видеото е дел од мојата приватна архива на профил-от на Tik Tok и истото е превземено без мое знаење и дозвола и злоупотребено во дневно политички цели. Сакам да Ве информирам дека во моето досегашно работење во ниту еден момент не сум го прекршила кодексот на однесување и секогаш сум допринесувала за максиимални резултати

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...