Аца Лукас доаѓа со нов хит и спот – Која е атрактивната пејачка со него?

Loading...

Аца Лукас не запира, доаѓа со нов хит Кидаш ме, од кој веќе се појави и спот.

Аца Лукас зад себе има многу хитови, помеѓу останатото и со Цеца, но овој сега е со Милица Павловиќ е посебен поради нејзината убавина. Па погледнете што е ново летово во спотот Кидаш ме.

loading...