Ацо Мерако до Канчевска – Милевска: Ќе те јаде одвнатре

Loading...

Битолчанец во личен твит ја објаснува емотивната состојба на огромен број Македонци по ,,Срамниот петок”. “Ко умрен незакопан сум, отруен во душа, грло ми се стега, солзи ќе прснат, срце ќе ми пукне. Ме убија со нивните предавнички дела – недела. Јаз’к! Ех мори €лиЗАб€та, затоа ли мрзневме по митинзи, затоа ли пукаа во нас со гумени куршуми, солзавци, шок бомби?! Ни се помоча нас и на цела македонска историја! Ќе те стигни и тебе пискотот на угнетените! Ќе те јаде одвнатре секоја наша солза таговна”.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...