Христијан Мицковски веќе 10-ти пат покажа дека е амеба без кичма – Статус на Колевски

Loading...

Маестрален статус на Петар Котевски кој во епицентар ја погодува хипокризијата на корумпираните политички елити. Следува интегралниот текст: Христијан Мицковски веќе 10-ти пат покажа дека е амеба без кичма. На прес конференцијата на која си го припиша бојкотот како успех на ВМРОбовите (иако скоро никој од нив немаше храброст да повика на бојкот пред денес), не успеа НИШТО ДРУГО ДА КАЖЕ.
Не побара ниту оставка, ниту избори, ниту ги повика своите пратеници да излезат од Собрание. Ќе се враќал утре на работа во Собрание, да се направеле подобри одлуки. Ало бре евнух еден, колкава делегитимација сакаш на насилно инсталиранава власт?
ВМРОбовите она, ВМРОбовите она.Слушај ваму говно едно предавничко.
Сите ние кои со сопствено име и презиме се ставивме во отворена политичка војна со овие платенички говна во владата сме изложени на ризик. Луѓе се во притвор кои се 10 пати похрабри од тебе, и на сопствен ризик излегоа со цврст патриотски став.
Ништо не направи ВМРО, освен што лежеше како полумртва риба чекајќи некој да ја докрајчи.
На овој референдум не е делегитимиран само Црпко и компанија, туку и ти и твојата посрана партија. 100 илјади гласачи на ВМРОбовите излегоа и гласаа, интергалактички тупаку.Ова се само дел од коментарите на постот.

loading...