Бабичка го победи коронавирусот, еве како беше прославено тоа

Loading...

Бабичка го победи коронавирусот, еве како беше прославено тоа

85-годишна бабичка успеа да го победи коронавирусот, па од нејзината победа направи вистински повод за славење.
Радосната старица беше испратена од болницата со силен аплауз од страна на медицинските лица.

loading...