Бавен ритам и без скокање: 30 минутни вежби за дома со низок интензитет!

Доколку барате идеална комбинација на домашни вежби со низок интензитет, имаме предлог за вас.
Комплет едноставни, но во исто време физички напорни вежби во траење од 30 минути ќе бидат доволни за да ги размрдате сите мускули во вашето тело.
Иако тука нема скокање, тоа не значи дека ќе можете лесно да ги правите сите вежби… во секој случај, ќе се испотите.
Време е да започнете со вежбање!
Погледнете го планот за тренинг:

Пронајдете не на следниве мрежи: