Бананите црнеат лесно – Вака ќе траат подолго

Loading...

Сите сакаме банани, но знаеме колку брзо тие црнеат.
За да немате ваков проблем се што треба е да употребите мал трик.
Имено, ставете лимонов сок врз бананите, испрскајте ги со него и тие нема да поцрнат брзо.
Така нема да згрешите.

loading...