Бараат ергени зa село, населено целосно со жени (ВИДЕО)

Loading...

Затоа девојките решиле да ги повикаат сите заинтересираните ергени да дијдат да живеат во нивното село. Но, многу претставници на посилниот пол се плашат да отидат на место каде што владеат женски правила. “Живееме во хармонија. Кога нема мажи, сме многу помирни, бидејќи се обидуваме да го разрешиме секој конфликт со заедничка согласност”, раскажува 49-годишната Росана.
“Но сонувам да се заљубам. Сакам да го продолжам животот тука, а не да го напуштам селото за да најдам маж. За тоа бараме мажи кои се подготвени да го остават нивниот живот и да станат дел од нашиот”, додава Нина.

loading...