Барди и Елмас со поддршка и молитви за Кочани

Loading...

Македонските фудбалски репрезентативци кои играат во странство, преку социјалните мрежи испратија поддршка и молитви за спас на Кочани кој вчера сериозно беше загрозен од силен пожар.
Енис Барди кој е во Шпанија и Елиф Елмас во Италија, споделија фотографии од Кочани во пламен на Инстаграм.

loading...
Loading...