Бебето Луна го освои светот: Нејзината новогодишна фотосесија е посебна, вакво лице немате видено

Loading...

Во последниве неколку години родителите најчесто ангажираат професионални фотографи со цел да ги сликаат нивните дечиња.
Иако очекуваме да видиме среќи и насмеани деца на сликите, едно бебе одлучило да му покаже на светот колку е лута и мрзоволна.

 

View this post on Instagram

 

She’s got this staring game on point!

A post shared by Justine Tuhy Photography (@justinetuhyphoto) on


Запознајте ја Луна. Нејзината фотографка рекла дека иако малата Луна била мрзоволна за време на фотосесијата, таа истовремено била многу мирна.


Погледнете како изгледа најлутото бебе на светот, речиси е невозможно да не ја засакате веднаш:

loading...
Loading...